en dag till, en måndag

20121210-235516.jpg

Måndag = jobbdag. Ja, nu har jag mycket att göra med by airaM. Många som köper julklappar och det är ju helt underbart! Det finns fortfarande tid att beställa och få hem innan jul, så kika gärna in på webshopen eller på by airaM på Facebook om ni inte är klara med julklapparna.

Viktos familj var här en sväng förut och Aston fick fina presenter. En av dem ser ni här ovan. Hur söt Lucia? Bäst-unge.

20121210-235840.jpg

Vid 20-tiden satte jag mig i min lilla Golf och körde in till vår träning. På radion fick jag lyssna på hur det blev lika mot Serbien i EM och jag skrek ut i frustration mitt under träningen när matchen var slut. Ja, jag deltog ju inte i handbollsträningen, som ni förstår, utan jag körde rehab bredvid.

Denna handboll. Jag älskar den så, men ibland gör den mig galen.

Rehab i Jönköping i morgon kl 9.30. Kanske dags att sova…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s