14 december

20121214-090320.jpg

Ett datum jag aldrig kommer glömma.

14 december 2011 var dagen då vi förlorade vår älskade vän och lagkamrat Karin i en bussolycka.

Ett telefonsamtal från en av tjejerna i laget; ”Karin är död.”. ”Vilken Karin?” frågade jag, fast jag fattade ju vem det var. Kunde bara inte tro det. Karin representerade alldeles för mycket livsglädje för att kunna dö. Hon var ju ren, jävla happiness, rakt igenom. Hon borde vara immun mot sån skit.

Jag har gråtit till och från hela morgonen. Orkar inte ens försöka tänka på allt det roliga och fina för att eventuellt kunna le och skratta lite. Jag vill bara gråta. För oss, vårt lag, men främst för hennes familj. En mamma och pappa som överlevde sin dotter. En storebror som inte längre har en lillasyster att reta.

Det här året har gått så oerhört fort. Anledningen stavas förstås Aston. Allt har ju förändrats sedan han kom. Karin hade tyckt han var ”värsta coola kidset” om hon hade träffat honom nu. Det har gått fort. Men jag kommer alltid ha den dagen, 14:e december 2011, i färskt minne.

14/12-11 – en mörk och fruktansvärd dag.
14/12-12 – en vacker, gnistrande och alldeles magisk vintermiljö utanför dörren. Det måste vara du, Karin.

3 tankar om “14 december

  1. Kramar till er alla i hennes närhet. Jag kände inte Karin, men stötte på i samband med alla Hallby-matcher… En lagkamrat i Kalmar förra året var lagkamrat med henne under sitt år i Hallby, och var såklart väldigt tagen av det hela för ett år sen när vi spelade..och det påverkade även mig nåt enormt. Tankarna snurrade länge, och gör fortfarande – speciellt när snön kom och alla olyckor man läser om och det faktum när alla man känner ska ut och köra….och det smärtar något enormt när man tänker på hur fort livet kan ta slut… KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s