då var det dags igen

Jag är litegranna deppig, för i dag var jag på återbesök på sjukhuset med mitt knä och det måste tyvärr opereras. Jag hade ju hoppats slippa det.

En menisk med en spricka rakt igenom, dessutom var menisken inslagen och det är det som gör att jag inte kan sträcka på det så bra.

Så den 10/1 lägger jag mig på operationsbordet och så hoppas vi på det bästa. Ska skriva mer utförligt om vad som gäller när jag sitter vid en dator.

Nåja. Det finns väldigt mycket värre saker här i världen. Jag är väldigt ledsen över att inte få bestämma själv om jag ska spela handboll eller ej, men jag är ju frisk och lycklig i övrigt. Det duger.

Sov gott med er!

20121217-230813.jpg

4 tankar om “då var det dags igen

  1. Jag lider med dig! Skadade själv höften vid brännbollsspel för 4,5 år sedan och har sedan dess inte kunnat eller vågat sporta/busa av rädsla att göra höften och benet sämre igen. Var dock inte alls på sån nivå som du utan sportade mest för skojs skull men det var ett tillräckligt hårt slag. Hoppas du återhämtar dig efter operationen och kan fortsätta vara aktiv. Fortsätt tänk på det positiva du har i ditt liv och ta vara på det!

  2. Jag håller tummarna för att operationen går bra, när det väl är dags. Och att du håller dig borta från dumma skador framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s