hej då!

20130104-081752.jpg

För sista gången har vi vaknat i vår bungalow och sett solen lägga sina värmande armar kring det våta gräset och solsuktande turister. En bra vecka har det varit. Det är energikrävande att ha en 14 månader gammal ligist med sig på resa, men det har gått bra. Han är rätt sjyst, den där Aston.

Kl 10.55 (lokal tid) blir vi upphämtade på hotellet, kl är snart 08.30, så det är en stund kvar. Vi packade det mesta redan i går, så packningen bör inte ta lång tid. Kl 20, svensk tid, landar vi i Sverige. Det ska bli skönt. Trots kyla och regn. Hemma är ju alltid hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s