5 tankar om “hej sverige!

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg ganska länge nu och jag tycker det är härligt att du visar alla sidor med att ha barn. Jag fick en dotter för snart tre månaders sen och det är ju inte alltid rosa fluff och gulligull 🙂 Själv är jag från Habo ursprungligen, nu bor jag i Göteborg, så det är kul när du skriver om Jönköping eftersom jag har lite hemlängtan just nu.

  Allt detta ordbajsande när jag egentligen bara hade tänkt att fråga vart du har hittat den underbara mössan Aston har på sig. Har snöat in rätt rejält på ugglor och min Lovis kan ju inte motsätta sig än!

  /Elisabeth

  • Hej Elisabeth! 🙂 Vad kul att du följer bloggen! 🙂 Nej, det är ju verkligen inte bara gulligull, haha. Lyckligtvis glömmer man dock allt det jobbiga när det är just gulligull. 🙂 Förstår att du har hemlängtan, men tur i alla fall att du bor i en så grym stad som Göteborg istället. 🙂 Mössan har jag tagit in till by airaM, men de flesta gick faktiskt åt innan de kom upp på webshopen. Har nu två st kvar i ljusrosa/mörkrosa och mörkrosa/grön, om du är intresserad. 🙂 Kram på dig!

 2. Haha klockrent! Vi kom till Gran Canaria i onsdags och på flygplatsen stod jag och skrattade åt de som stod och hängde över bagagebandet, hade också god lust att fota! 🙂 Samma sak varje gång! INGEN ser ju ngt när det står en hel radda och skymmer sikten, komiskt 🙂 hoppas ni hade en bra resa!

   • Haha det såg jag inte ens! 🙂 det var ju ännu värre… Vi har det bra men ska ändå bli riktigt skönt att åka hem imorn! Borta bra men hemma bäst som sagt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s