home sweet home

IMG_7080

Hej allihopa!

Nu är vi äntligen hemma i Skillingaryd igen. I vårt hem. Vårt hus. Fantastisk känsla. Ja, vi har ju varit hemma sedan halv två typ, men man kan säga att vi haft fullt upp med att packa upp, kolla på JVM-finalen, tvätta, kolla på Frölunda, tvätta mer, kolla på handboll på tv och, så klart, tagit hand om en Aston som ligger inne med 39-40 graders feber. Stackars älskade unge.

Det känns inte så bra att han bara blivit sjuk på riktigt två gånger sedan han föddes och de båda gångerna var 1. efter Turkiet-resan i maj och 2. nu, efter Gran Canaria-resan. Ska det alltid vara så här i samband med resor? Jag hoppas inte det.

Han är dock rätt tapper ändå, vår krigare. Lite gnällig, förstås, men vem fan hade inte varit det med nära 40 graders feber? Jag hade i alla fall inte sprungit runt och lekt med mina sandaler och min låtsasspis i det läget, så mycket kan jag säga.

I kväll blir det i alla fall middag med Viktos fina familj, de vill så klart välkomna oss hem. Det ska bli mysigt. Det är svårt att förklara hur mycket jag uppskattar att vara hemma igen utan att det verkar som att vi inte hade det bra på resan. Vi hade ju det! Vi hade det jättebra! Men nu är ju resan klar och det finns ingen anledning till att sitta och tjura över att det är över, för det går ju ändå inte att spola tillbaka tiden. Som bekant. Så jag uppskattar det som är nu istället, det är lättast.

Och nu ska jag uppskatta den här kvällen med familjen. Önskar er en kanonkväll!

2 tankar om “home sweet home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s