flyga med småbarn

IMG_6854

IMG_6855

Ett tips om ni ska flyga med småbarn, som väger mindra än tolv kg, är att boka platserna längst fram, så ni får användning av en sån här ”vagga” eller vad man ska kalla det, så fästs i väggen. Där kan barnet sova (eller stå och hoppa och leka, som Aston), så att ni slipper ha det i knät hela tiden.

Det kostar så klart några hundralappar att boka platser, men ska man flyga en längre bit är det klart värt det.

IMG_6858

 

IMG_6830

5 tankar om “flyga med småbarn

  1. Trodde detta bara var för mindre barn. Attans att vi inte visste om det, jättesmidigt ju! Bokade ni vaggan innan? Åker hem fr Gran Canaria på onsdag nämligen, hade varit väldigt skönt med en sådan… Vi har redan bokat platserna längst fram. På vägen hit satt sonen i våra knän och på golvet (som var helt blött märkte vi efter ett tag…). Ganska trångt och obekvämt!

    • Det trodde jag med först, men Aston var precis på rätt sida gränsen med sina 11,5 kg. 🙂 Nej, själva vaggan behövde man inte boka, utan fråga ni om de har någon, det borde de ha. 🙂

  2. Håller med föregående ”författare”, vi ska flyga med KLM till Thailand och på deras sida står det att de är för barn som är max 65 cm och väger max 10 kg. Kanske beror på flygbolag??

      • klurigt 🙂 vi ska kolla med chatt på klm, för de flesta andra vi kollade igår hade maxvikt på 10 kg men ingen längdgräns, för det är ju där problemet ligger 🙂 vi får hoppas. Grattis till vinsten igår!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s