härliga vardag

20130107-093022.jpg

Tillbaka i vardagen – fantastiskt! Ja, faktiskt. Det tycker nog även Aston, som springer runt och leker med sina leksaker och ”leksaker” (matlådor, fryspåsar m.m.) Min kärlek till vårt hem är verkligen stor.

I dag händer två viktiga grejer. Den första ska jag berätta för er om i ett eget inlägg sen när Aston sover middag och den andra grejen är att vi har en grymt viktig match hemma mot Partille i kväll. Jag ska förstås inte vara med, då jag ju ska operera mitt knä på torsdag, men jag ska naturligtvis dit och stötta mitt lag. Jag hoppas och tror att de som ska spela är grymt taggade, för seger är det enda som räknas.

Önskar er en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s