update från invalidot

Missa inte mellandagsrean på byairam.com! Där finns mängder med varor till nedsatt pris!

20130111-142424.jpg

Status i dag;

Ondare än i går. Morfintabletterna är goda vänner till mig i dag. Aston har ännu inte riktigt fattat att han inte kan klänga som vanligt på mig, men det kommer mer och mer.

20130111-142736.jpg

Vikto är hemma och gör det mesta jobbet med Aston – tacksam för det! Tillsammans passade vi på och plocka ihop julgran och annat pynt, så nu är vi ”julfria” i huset. Även om jag älskar julen, så gör det inte så mycket att vi återgått till det normala nu.

Fredag i dag, har jag hört. Det känns ju ingen större skillnad för mig, jag kan ju inte direkt gå ut och dansa. Kan inte ens ta en öl, pga morfinet. Men jag är innerligt glad för alla er andra, jag lovar.

Jaha, nähä, nu ska jag chilla vidare här, tänkte jag. Önskar er en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s