snart 7%

20130113-123104.jpg
Dagens frukost. Gröt gjord på fiberhavregryn, med blåbär och kanel, knäckebröd med smör och kalkon, en kopp kaffe och ett glas mjölk.

Jag är så nyfiken på hur det går för er alla där ute som hakade på 100 nyttiga dagar! Är ni kvar i racet? Är det lätt? Svårt? Lite dåligt med bilder på #100nyttigadagar på instagram, tycker jag. Jag vill ju se hur duktiga ni är och få inspiration!

Här går det hur bra som helst! Helgen har gått över förväntan. Drack ett par glas vin i går, men alkohol är, enligt mina regler, tillåtet på helgerna. I måttliga mängder då.

20130113-123520.jpg

I går gjorde jag en lite improviserad efterrätt bestående av grädde, lättkesella och en skvätt mjölk som vispats med blåbär och toppas med kanel. Fullt godkänt och inte alls så sött som man kanske är van vid att efterrätter brukar vara.

20130113-123714.jpg

Själva middagen var superb. Ryggbiff, ugnsbakade rotfrukter (mest morötter), pepparsås och sallad. Hur gott som helst. Och det där vinet – testa det! Fantastiskt.

Så, alltså. Jag är nyfiken på er första vecka. Fill me in!

En tanke på “snart 7%

  1. Det går fint här med! Inte ens sugen konstigt nog. Tog lite nötter igår kväll istället för godis/chips och det var minst lika gott. Fruktkorgen går också varm här hemma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s