måndagsmys

20130114-101403.jpg

God förmiddag på er!

Måndag, ny vecka, nya möjligheter osv. Känns bra, tycker jag!

I dag är första dagen själv med Aston efter operationen i torsdags. Det har gått bra än så länge, för han har varit snäll nog att mest sitta med mig i soffan. (När han inte springer omkring med mössa på huvudet och skriker ”MAMA! MAMA! MAAAAMAAAA!”.)

20130114-101541.jpg
Eller sitta och sitta….

Egentligen ska jag gå på kryckor i två veckor, men hemma är det väldigt svårt att följa det. När jag bär Aston går det förstås inte och annars känns det ofta onödigt när det bara är ett par steg som ska gås. Men jag tänker att det inte är någon jättefara så länge det inte gör ont. Och det gör det inte.

I dag har jag mätt och vägt mig efter den inledande veckan på 100 nyttiga dagar. Hur tror ni att det har gått? Siffrorna kommer i nästa inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s