rehab baby

20130114-212956.jpg

Här sitter jag, halv tio en måndagskväll, och kör rehab medan mitt lag tränar handboll. Jag vill vara med, så klart, och känner mig ibland ledsen över att inte få vara det, men stunderna blir färre och färre. Istället känner jag bara elden inom mig. Efter att få komma tillbaka.

”Skynda långsamt”. Mmmmm, jag ska.

På lördag är det lagfest. kan jag i alla fall vara med. Tumme upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s