en jävla massa mys helt enkelt

Missa inte rean inne på byairam.com! Nu med ännu bättre rabatter. Klicka här!

20130115-164414.jpg
Ja. Jag är osminkad, ok?

Så här har det sett ut här hemma i dag. Aston har varit världens mysigaste och varit nära mig nästan hela tiden. Men inte på ett jobbigt, gnälligt sätt, utan på ett ”jag vet att du är skadad i benet, mamma, så jag håller mig nära”-sätt. Han springer iväg och leker en stund själv, sen kommer han tillbaka och myser innan han springer iväg igen. Då är det enkelt att vara mamma.

20130115-164944.jpg

En lite mindre rolig grej är väl att han gnisslar tänder. Framtänderna mot varandra så det verkligen smärtar i mina öron. Ahhhh. Och när jag säger ”Nej!” så skrattar han bara så att han kiknar och, ja, då börjar ju jag med skratta och, ja, då går det ju åt helvete med alltihopa.

20130115-165211.jpg

Nu har Vikto kommit hem, så nu ska vi mysa lite till.

En tanke på “en jävla massa mys helt enkelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s