då snurrar vi igen

20130118-095417.jpg
Seriöst den mjukaste och varmaste filten jag någonsin haft.

God fredag på er!

Natten blev bättre än den förra! Först vid 04.30 vaknade Aston och grät lite, så då gick jag upp och gav honom välling. Sen ville han, återigen, inte läggas tillbaka i sin säng, så vi fick, återigen, avsluta natten på soffan i vardagsrummet. Nu är jag inte pigg, så mycket kan jag säga.

Det måste väl vara någon fas eller nåt, det här med att han plötsligt vill vara nära hela tiden? Han har även blivit ledsen ibland när jag åkt iväg till träningen, det har han aldrig blivit förut. Känns som att han är mycket mer medveten nu, stora killen.

20130118-100125.jpg

Vill tipsa om att rean på byairam.com fortfarande pågår och att priserna sjunkit ytterligare. Bland annat finns de söta tightsen med rumptryck (som Aston har på bilden) nu att köpa för endast 79:- inklusive frakt!

20130118-100510.jpg

Dessutom hittar ni massor med nyheter på förstasidan! Ta en titt!

2 tankar om “då snurrar vi igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s