burn, baby, burn

20130128-212630.jpg

I kväll blev det ett gött besök på gymmet igen! Mest fokus på benen, så klart, men det blev även en del annat. Det var inte skönt att bära kassarna från affären när jag var och handlade efteråt, så mycket kan vi väl säga.

20130128-212901.jpg

Till vänster är passet från i torsdags och till höger kvällens pass. Jag ökar lite i taget på benen, för att knät ska få anpassa sig i lugn och ro. Ännu inga bakslag. Så gött! Hoppas på att få jogga lite på rehab-passet i Jönköping på onsdag.

20130128-213115.jpg

I affären köpte jag den här och testade lite direkt när jag kom hem, med mild lättyoghurt och banan. Riktigt god! Kan verkligen tipsa om den om man vill ha en müsli utan tillsatt socker. Och den är inte ”god för att vara utan socker”, den är rätt och slätt GOD.

20130128-213308.jpg

Nu ska jag mysa med min muffins-kille!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s