hjärtat växer, kroppen minskar

20130128-092740.jpg
Go stil på pyjamas-killen.

Vilken helg vi har haft! Älskar, älskar, älskar att vara med familjen. Finns inget bättre. Och att sen få avsluta helgen med att se mitt underbara lag besegra Skara i går kväll gjorde ju helgen komplett. Underbart!

20130128-093001.jpg
Tre vinster på de fyra senaste matcherna. Grymt!

I dag är det ju måndag och det betyder att jag nu gjort tre veckor = 21 dagar av 100 nyttiga dagar. Det går fort! Smakade några smulor vitchokladkladdkaka i lördags, men inte mer än att jag anser mig vara kvar i vinnarspåret.

Siffror följer nedan – förra veckans till vänster, denna till höger;

20130128-093257.jpg

Grymma siffror, inte sant? Ett kg tappat och alltså totalt 2,7 kg på tre veckor. Succé!

Rumpa och höfter har verkligen dragit åt skogen denna vecka och det tackar jag för. Det finns en gräns för hur mycket rumpa och höfter en människa behöver.

Enda frågetecknet är bilringen. Kanske har jag bara mätt lite annorlunda. Ingen idé att lägga energi på det. Jag är nöjd!

20130128-093719.jpg

Lite mindre nöjd med att det ser ut som att jag har två navlar…

Hur går det för er?

3 tankar om “hjärtat växer, kroppen minskar

  1. Härligt! Själv har jag gått ner 1,8 kg och några cm i midjan, trots att jag fuskat eftersom jag inte haft hjärta att tacka nej när jag varit bortbjuden.

  2. Åt helvete! + på vågen denna vecka… Skyller på menssvullen och att jag tränat extra mkt senaste 2 veckorna… Så svårt att tacka nej på jobbet, måste skärpa mig! Längtar efter barmark så jag kan ge mig ut i spåret, har svårt för att springa på gymmet =( du e ju verkligen superduktig! Kram Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s