en del av en tisdag

20130129-174626.jpg

I dag har vi varit på Småfolket (öppna förskolan) för första gången sedan mitten på december. Ja, vi var ju där i torsdags med, men på torsdagar är det ingen sångstund och då var vi bara typ fem barn och tre vuxna. I dag var det på riktigt igen!

Aston var lite avvaktande i början. Stod still på golvet i mitten av ringen, sprang inte runt som han brukar. Efter en stund vågade han sig fram till vår ”ledare” och fick sitta lite i hennes knä och sen var allt som det brukar. Stortjut när han skulle lämna tillbaka sin maraccas. Precis som vanligt.

20130129-175134.jpg

Det är verkligen underbart att vara på öppna förskolan och se hur Aston agerar. Nu vågade jag dessutom låta honom sköta sitt, utan att springa efter och kolla honom precis hela tiden. Han skiter fullständigt i mig och leker självständigt – antingen själv eller med någon annan. Det bådar gott inför dagisstarten i höst!

20130129-175312.jpg

Väl hemma tog han sig en ride med sin sportbil, sen slocknade han på mitt bröst i soffan.

20130129-175534.jpg

Jag klagade inte direkt. Så. Trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s