vad händer?

20130205-114718.jpg

Status i min del av världen. Pyjamas på, helst liggandes i soffan. Jag har legat här och slumrat hela förmiddagen medan Aston lekt (tack, barnsäkrade hus!). Har verkligen noll energi. Samma sak i går. Men jag orkade samla kraft till både gym och handbollsträning i går, så jag ska bannemej klara av att mobilisera kraft även till rehab-passet i dag. Det sista på ett bra tag. Hoppas på ännu ett klartecken (=mer handboll).

Vet inte riktigt varför jag är så himla trött och orkeslös, men jag orkar inte kämpa emot det när jag inte måste. Så jag tar det lugnt när jag är hemma och så ger jag järnet när jag tränar.

20130205-115135.jpg

Men Aston, han mår bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s