hjärtat är fyllt

20130211-125922.jpg

Nu har de åkt hem för denna gång, bror med familj. Lilla Vendela är inte så liten längre, snart 1,5 år. Babblar som bara den och är så duktig på allt. Och Aston ska göra allt som stor-kusinen gör. Underbart att se.

20130211-130057.jpg
Underbart, ja…

Nu ligger Aston och sover och jag ska passa på att vila jag med. Aston sov hela natten i natt, men det gjorde inte Vendela. Och således inte heller jag. Tröööött. Och med ett gympass på egen hand och sedan simning med laget i kväll på schemat, så behöver jag verkligen ladda batterierna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s