det här med rubriker

Sicken jäkla sket-träning jag gjorde i kväll! Haha! Nästan sorgligt. Men den lägger jag bakom mig från och med nu och så kickar jag ass på torsdag istället.

20130212-214107.jpg

På vägen hem från träningen stannade jag till på Hemköp för att hämta ut ett paket från Sportamore. Ett par sjysta hörlurar till moi, för alla mil i löparspåret jag ska göra innan Göteborgsvarvet i maj, och ett par underbara inomhusfotbollsskor i rosa och gult till Vicke-Vire. Happy happy!

20130212-214404.jpg

Väl hemma var det så här fint. Överallt. Den korta människan som bor hemma hos oss har alldeles för mycket leksaker…

20130212-214458.jpg

Vi har haft en riktigt fin dag, jag och lilleman. Fastän han redan är i trotsåldern. På riktigt, alltså. I dag har han slängt sig på golvet och skrikit och sparkat ungefär 523 gånger. Men ändå! En fin dag!

20130212-220311.jpg

God natt på er! Pusskrambanan från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s