inkomster och utgifter

20130217-220404.jpg
Aston med sina sysslingar kl halv tolv i går natt. Teletubbies FTW.

Vilken bra dag det har varit! Har fått massor med beställningar och det är så skönt eftersom jag ju faktiskt inte tar ut så mycket föräldrapenning, för att dagarna ska räcka tills Aston börjar dagis i augusti, och då är det ju viktigt att jag tjänar lite pengar vid sidan av. Så även om by airaM i mångt och mycket är en kul grej, så är det en ganska viktig grej också.

Dagen har även varit bra eftersom vi har myst massor med hela familjen. Vikto har ju spelat match, men annars har vi varit tillsammans hela dagen. Det är inte så ofta det händer och det märks att Aston verkligen tycker om det. Vi borde se till att ha det så här oftare. Faktiskt.

Nu är det läggdags här. Sov gott med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s