give me all you’ve got

God morgon på er!

Jag trodde att jag skulle vakna upp med århundradets träningsvärk i dag efter ett bra gympass i går, men icke. Bara lite härligt öm.

Det var så fruktansvärt dåligt väglag i går, efter att först ha regnat på morgonen och sedan snöat hela dagen, att jag inte vågade köra in till stan och handbollsträningen. Därför blev det ett långt och jobbigt gympass här hemma i Skillet istället. Vill ju egentligen inget hellre än att spela och träna handboll, men säkerheten går först och gym behövs också.

I natt har vi sovit relativt bra, vilket verkligen behövdes, för jag är så himla trött. Och jag är så trött på att vara trött. Snart ska vi till Småfolket (öppna förskolan) och när Aston sover efteråt ska jag bannemej göra det, jag med.

20130219-083126.jpg
Aston kör evil eye.

Jag och Aston önskar er en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s