sånt som händer

20130219-221621.jpg
Hela mitt liv.

I dag har jag för första gången fått känna på hur maktlös man är som förälder. På riktigt, alltså.

Det hände en grej på öppna förskolan där Aston var den som blev utsatt för lite tråkigheter när vi vuxna inte såg och även fast jag vet att de andra barnen är onda eller så, så gör det förstås lite ont i hjärtat när mitt barn är ledset och har ont.

Jag hoppas att jag skötte det bra. jag försöker att alltid se saker så objektivt som möjligt och inte agera i affekt, så jag blev inte arg, utan sa bara till barnen att så får man inte göra mot någon och sen fick deras mammor sköta resten och det gjorde de väldigt bra. Är glad att de tog saken på allvar och att barnen sa förlåt till Aston. Även om Aston inte förstår det, så kändes det skönt för mig och framför allt så är det ju bra och lärorikt för dem.

Vill ju absolut inte hänga ut någon, detta är ju sånt som händer med barn ibland. Nästa gång kanske det är Aston som är taskig mot någon. Jag tror bara att det som hände väckte en större känsla, rädsla, inom mig. Detta var med all säkerhet en engångsföreteelse, men tänk när ett barn blir mobbat och slaget i skolan. Tänk att gå med den känslan i kroppen jämt.

Jag hoppas att jag aldrig behöver vara med om det och jag hoppas verkligen att Aston aldrig någonsin kommer mobba någon annan.

Men nu är denna händelse över och vi går vidare med livet. Aston har ju redan glömt vad som hände för längesen. Skönt det. Och om någon av mammorna till barnen läser här så är jag alltså inte arg på era barn, inte alls. Ville bara skriva om känslan.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s