sliten, sliten

20130220-083146.jpg

God morgon på er!

Här borta tog vi morgon 06.15 (jippie-kay-yay) och Aston har haft lite maraccas-uppvisning för att ge sin mamma en bra start på dagen. Lyckligtvis börjar han nu känna att han nog behöver sova lite till, så inom en halvtimme-timme sover han nog. Och då ska jag med göra det. Skrev ju i går att jag skulle sova när han sov, men inte fan gjorde jag det, fastän han sov i nästan fyra timmar. Så lika trött för det är jag…

Vilodag från träningen i dag, förutom plankan (är du med i utmaningen?) och kanske lite kettlebell. Efter gympasset i måndags och en rätt jobbig handbollsträning i går har jag i dag en träningsvärk av det grövre slaget och känner mig allmänt trött i kroppen. Även knät kan behöva lite vila. Så då blir det.

Men plankan ska så klart göras och än så länge ligger jag faktiskt lite före min tidsplanering. Bra Maria!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s