the present time

20130221-083214.jpg
Min lilla cowboy.

God morgon!

I natt har jag sovit åtta timmar (bortsett från att jag var uppe och gav Aston välling vid 02.45) och jäklar, vad gött det är att få sova så länge. Även om jag givetvis skulle kunna sova typ tre timmar till.

Redan torsdag igen, helt galet. Det är kul att dagarna går fort, absolut, men jag vill inte glömma bort att njuta av nuet. Att hela tiden bara minnas och se fram emot saker är inte bra. Livet pågår ju nu. Jag har ju till och med en tatuering som påminner om detta.

Så just nu tittar jag på när Aste leker med sin mekaniska gris som nöffar och går och med Calvados, den dansade och sjungande kossan.

20130221-083826.jpg
Kompisarna.

I dag är det stängt på Småfolket, så istället är det lite barn och mammor som kommer hit och leker/fikar. Det ska bli kul! Kanske ska passa på och njuta av lugnet före stormen nu…

Hej på en stund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s