every day is a good day to have a good day

20130222-073007.jpg

God morgon fredag!

Här har Aston startat dagen med lite dips och dans med Calvados. Han är en riktig motionär, den där Aston. Själv är jag nästan skrämmande trött, men det är bara att bita i.

20130222-073133.jpg
Tur det finns Teletubbies när jag inte orkar underhålla honom. Avd. lat mamma.

Apropå ingenting, hur går det för er i plankan-utmaningen, ni som hakade?

För egen del går det helt okej. Första två dagarna var lätta, sen har det varit tungt. Jag blir typ trött efter 15 sekunder. Men det är då det är extra viktigt att kämpa. Det är ju ingen konst att orka med något som är lätt.

20130222-073443.jpg

Så här har mina fyra första dagar sett ut. Ni ser att intervallerna blir kortade och kortare.. Men det lär ju släppa när träningsvärken försvinner.

Ha en go fredag!

En tanke på “every day is a good day to have a good day

  1. Första dagen när jag maxade med 2 min kändes det helt ok. Sen har jag kört 2 dagar med 5 min och herregud va tungt det har varit!! Fattar inte att jag orkade 2 min den där första dagen, nu orkar jag knappt 1 min i taget! Men jag har kämpat mig igenom mina 5 min och än så länge har jag inte gett upp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s