jag skrattar i dag

20130226-125104.jpg

I dag har vi, som vanligt på tisdagar, varit på Småfolket. Aston trivdes lika bra som alltid. Åkte rutschkana, klättrade, ritade och lekte för fullt. Han somnade i bilen på väg hem och där sitter han faktiskt kvar och sover nu (bilen står i garaget), för vid halv två ska vi åka iväg igen. Då bär det av in till Jönköping där jag ska på återbesök hos min grymma sjukgymnast som varit i Sydamerika i två veckor. Sen hem igen och lämna Aston bara för att åka in till Jönnet igen för handbollsträning. Ett jäkla åkande. Tur att jag gillar att köra bil.

20130226-125522.jpg

Ute är vädret på ett strålande humör. Oh, vad jag älskar ett snöfyllt landskap smyckat med solens strålar. Finns knappt något vackrare. Och solglasögonen är på, annars ser jag inte ett skit.

20130226-125640.jpg

Just i detta nu laddar jag med lite yoghurt och müsli (Paulúns granola med hallon och kakao – TESTA!), för efter 5,5 timmars sömn i natt är jag inte särskilt fräck… Det är bara att bita ihop! Fake it til you make it osv…

Hepp, nu måste jag köra plankan. Hej med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s