tröttheten

20130226-213848.jpg

Alltså, rehab-passet förut… Sjukt. Jobbigt. Kunde knappt stå efteråt. Min sjukgymnast tyckte inte ens att jag skulle träna handboll på kvällen, men det gjorde jag. Dock tog jag det lite lugnt och var inte med på maxlöpningarna i slutet. Främst pga att det ofta är när man är riktigt trött som skador slår till. Och jag kan väl känna att det är bra med skador nu.

20130226-214149.jpg
Mitt andra hem. Det var vackert i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s