polarn o. pyret

20130228-162401.jpg

Aston har kört Polarn o. Pyret från topp till tå i dag. Den stickade tröjan köpte jag förra veckan och den är ju bara så himla fin. Sen älskar jag de klassiska röda- och blårandiga plaggen.

20130228-162635.jpg

När vi gick ut för en promenad blev det ännu mer Po.P i form av fingervantar och mössa. Men förutom allt detta har nog Aston bara ett par-tre plagg därifrån. Jag är en sån som hellre köper fler billiga plagg än få dyra, både till mig själv och Aston. Men ibland får man ju lyxa till det.

Vad köper ni för kläder till era barn?

3 tankar om “polarn o. pyret

  1. Polarn o Pyrets randiga gillar jag också. De är bara så förbaskat dyra så jag handlar inte där. Jag har tre barn så jag hade blivit ruinerad på kuppen.
    Annars går jag alltid till Lindex eller Kappahl. H&M i nödfall. Jag har lite svårt för allt det sockersöta som säljs för flickor så jag brukar botanisera inne på pojkavdelningarna istället. Där tycker jag oftast att Lindex är bättre, det är glada färger och tåliga plagg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s