you make me crazy

20130306-220523.jpg

Aston är inne i nån slags period nu. Sover dåligt, är gnällig, kelig, superglad och superarg på samma gång. Det känns som att han aldrig riktigt sover klart och att han därför alltid är trött och därmed tjurig när han vaknar. Själv har jag väl snittat 5,5 timmars sömn per dygn de senaste veckorna till en följd av detta. (Helgens resa till Boden för match blir rena semestern…)

Trotsåldern? Kan den vara här redan? För så länge han får som han vill är allt chillidill och hur bra som helst, men när det är ”nej” och blöjbyte eller annat han inte godkänt så är det totalt kaos. Det är kasta sig ner på golvet och gråta och slå i huvudet och sen gråta ännu mer för att det gör ont i huvudet (nähääää?) och jag pallar inte… Men två minuter senare springer han omkring och skrattar så att han tjuter och då är det ju svårt att vara sur. Men trött. Yrött

20130306-221124.jpg

På onsdagar har Vikto och jag vår enda gemensamma träningsfria kväll, så då brukar vi göra något trevligt. Förra veckan var vi ju hos svärföräldrarna och i dag blev det Kinawooken. De har typ den godaste thaimaten som finns och ägarinnan ääääälskar Aston. Där känner vi oss alltid välkomna. Sånt är nog det bästa med att bo i ett litet samhälle.

Hepp, nu blir det sängen här. Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s