bingo på blingo

20130307-162702.jpg

Vad trevligt det var på Blingo-visningen! Jättefina kläder och trevligt att umgås med andra mammor och barn.

Jag gick dit med inställningen att jag väl skulle köpa något, men inte mycket. Det blev dock svårt att hålla, det fanns så mycket fint. Och som vanligt kan jag hålla igen när det gäller kläder till mig själv, men Aston är ”värd det bästa”. Ja, ja.

20130307-163023.jpg

Jumpsuiten och klänningen är sååå fina. Ville så gärna köpa, men då går väl genustänket lite överstyr. Leopard-tightsen köpte jag dock, fastän de var tänkta till tjejer.

Färger bryr jag mig inte mycket om, Aston har alla färger. Men klänningar, puffärmar, spets och rosetter m.m. nej, där går gränsen.

Nu är jag i alla fall sugen på att själv börja med såna där homepartyn, för by airaM. Skulle det vara nåt, tror ni?

2 tankar om “bingo på blingo

  1. Ja! Det är väl en super bra idé!! Jag vet någon som säljer Blingo som brukar samarbeta med en tjej som säljer smycken och de åker på visningar tillsammans ibland. Det går bra för dom! Kul att du tyckte om kläderna och tack för att jag slapp vara med på bild 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s