looking back over my shoulder

20130307-080607.jpg
I dag kör jag lite throwback thursday på instagram. Här är en bild från Johan och Alex bröllop i augusti 2010, det var så fint. airamsorb heter jag på instagram om ni vill följa!

God morgon på er!

Tro det eller ej, men jag känner mig nästan utvilad i dag, efter drygt sju timmars sömn. Somnade med min iPhone i handen prick kl 23 i går kväll och det behövdes verkligen. Normalt somnar jag nog närmare 00, så den extra timmen är värdefull. Sen var det ju ”Viktos natt”, dvs Viktos tur att gå upp med Aston om (när) han vaknar. Så jag kunde ligga kvar och sova vidare fastän jag så klart vaknade när Aston vaknade.

Sen hjälper det så klart till att Aston valde att ta morgon något senare än 04.52, som i går…

I dag vankas det Blingo-träff hos en granne och vän. Vi blir nog några stycken och de flesta har barn i Astons ålder, så det lär bli röj. Kul! Hoppas även att jag hittar något fint.

Ha en bra dag, gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s