mot boden

20130308-203945.jpg

Här sitter jag med mina fyra härliga roomies för helgen och ser nördiga ut! Ca 1,5 timmes tåg avklarade och typ 15 kvar, haha. Många är ganska trötta, så det blir nog till att sova relativt tidigt. Inte mig emot med en fyratimmars-natt i ryggen. Jag sov i och för sig ett par timmar i morse när Aston sov, men det känns ändå att det var en jobbig natt.

20130308-204420.jpg

Vikto skickade en bild på älsklings-Aste som i vanlig ordning sitter och tittar på Gladiatorerna på fredagskvällen. Nu hade han bara 37,5 grader, skönt att det går neråt.

Saknar dem redan.

Hepp, nu ska jag återgå till att titta på hur alla andra äter hur sina smockfulla godispåsar medan jag äter Läkerol och dricker vatten. (Körde även plankan här nyss…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s