trampa inte på mig

20130310-231223.jpg

Hemma. I vår mjuka, sköna säng, bredvid kärleken i mitt liv, med vår son sussandes i andra delen av huset. En helg som varit bra, på många sätt – 35 ganska snabba timmar på ett tåg, ett vackert Boden och en handbollsmatch som slutade oavgjort. En allsvensk plats som säkrades.

En helg som också varit lite jobbig. Känner en känsla som är alltför väl bekant, att jag ger så mycket och får så lite tillbaka. Ställer upp, satsar, lyssnar, tröstar. Jag gör gärna allt det där – helt utan baktanke. Men när jag behöver stöd finns ingen där. Och jag känner mig patetisk, som att ingenting är på riktigt.

Jag kämpar på. Det är allt jag kan göra. Jag kan inte ändra på någon annan, utan bara vara den bästa versionen av mig själv.

God natt.

3 tankar om “trampa inte på mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s