vakna

Återpost av något jag just postade på instagram.

20130312-082244.jpg

FÖRÄLDRAR, var är ni!? Hur kan barn få hålla på så här mot varandra utan att föräldrar märker det, alternativt inte bryr sig?? Hur uppfostrar ni era barn? Jag blir så fruktansvärt arg, bedrövad och innerligt ledsen över det som sker världen över. Alla borde bli det. Och om alla blir det kan vi förändra något, inte annars.

Sluta tro att det är ”andras ungar” som håller på, har du verkligen koll på ditt? Vi måste hjälpas åt att uppfostra starka och modiga individer, som inte bara låter bli att mobbas, utan även säger ifrån när någon annan går för långt. Att hålla käften är att acceptera. Jag kommer aldrig acceptera, kommer du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s