making progress

20130313-074506.jpg

God morgon från vår del av världen!

Här har jag turen att ha fått ha en mys-Aston stilla i knät i 20 minuter (och DÄR började han så klart skruva på sig och drog iväg). Det är ju så härligt att bara ligga och mysa i soffan.

I går mådde jag inte så bra. Deppig, låg både psykiskt och fysiskt, orkade ingenting. I dag känns det lite bättre, än så länge. Skönt. Vill inte känna den maktlöshet och den otillräcklighet jag kände i går. Det är inte bra för självkänslan.

Något som är bra, inte direkt för självkänslan, men för självförtroendet, är att se mina framsteg på plankan-utmaningen och vilka resultat den gett.

Kolla

20130313-075058.jpg

Ja. Jag är faktiskt väldigt stolt över detta så jag slänger så gärna upp en bild. (Går bikini-bilder bra går det här bra.)

Jag har en hel del jobb kvar, framför allt vill jag ha bort den lilla gratängranden längst ner (men har man fött barn så har man). Jag ska klara det, jag vet att det går.

Hur har det gått för er andra med plankan?

9 tankar om “making progress

 1. Wow! Du ska verkligen vara stolt. Efter hur länge är detta? Och vad var utgångsläget?
  Man kanske skulle köra en sån?

  • Tack, det är jag! 🙂
   Jag har kört plankan i snart fyra veckors tid – 30 minuter i veckan fördelat på ca 5-6 min/dag mån-lör och vila sön. Jag maxade första dagen och nu efter fyra veckor (på måndag) ska jag maxa igen. Ganska så simpelt upplägg, tycker verkligen du ska köra! 🙂

   • Absolut. Jag och maken kör en utfallsutmaning i 4 veckor, men detta är helt klart nåt att haka på!

 2. Störigt!! Jag blev tyvärr sjuk bara ett par dagar in i utmaningen så jag kom av mig helt. En förkylning som satt i rätt länge och då orkade jag bara inte 😦 men nu har jag kommit igång lite smått igen fast med nya mål. Ska försöka köra varannan dag, så mkt jag orkar. Brukar bli ca totalt 4 min per gång. Men nu när jag såg ditt resultat efter bara 4 veckor blev jag ännu mer peppad, wow! Du ska va nöjd!!
  Trevlig helg!!

 3. Ping: Plankan utmaningen | Saras, Tuvas och Isaks liv

 4. (hoppas att det var ok att jag länkade till din blogg från min vad gäller plankanutmaningen förresten… höjta annars)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s