inte för att jag skulle göra så

20130314-083237.jpg

Att lägga sig ner på golvet och hålla för öronen när ens barn kör VM i skrikgnäll – räknas det som bra föräldraskap?

Rent hypotetiskt nu, alltså.

2 tankar om “inte för att jag skulle göra så

  1. Klart du kan men inte säkert att reaktionen blir vad du hoppas på 😉 Förmodligen lägger han sig bredvid och tycker att du är kul. Såg en gång en mamma som gjorde så i en maktsfär mitt ibland alla kunderna. Barnet la sig ner och skrek vid kassan för att det var fullt med frestande godis där och mamman sa NEJ. Reaktionen på barnet,när mamman slängde sig ner på golvet på magen och bankade med händerna och skrek: Jag vill ha godis!!!! Ungen ställde sig upp och blängde med öppen mun och sa inte ett ljud 😉 Vi andra i affären blev helt överrumplade och tyckte att mamman var modig som vågade. Detta barn var kanske lite äldre än Aston men ändå 😉

  2. Helt ok. När barnet och jag var hemma (alltså, när hon inte gick på dagis) och körde dramaqueen-uppträdande för minsta lilla motgång kunde jag göra exakt samma. I ren frustration. Det hör föräldrarskapet till, vill ja tro 😉
    Och ang klätterbarn; helt rätt att bara köra damagecontrol, barn kan nye ”fostras” förrän de är typ 3år. Nej är jättekul och helt verkningslöst (och bör inte tjatas ut…) och enda sättet att förhindra saker är att se till att de inte kan hända – tex om ungen vill måla väggarna får inte kritor finnas. Osv. Och HUR långa dagar skulle man som hemmaförälder inte få om allt det barnen gillar togs bort ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s