aldrig ensam

20130317-211712.jpg

Göteborg. Familjen. Det ger mig så mycket kraft att vara här. Misstolka mig inte, jag trivs väldigt bra med mitt liv i Skillingaryd. Det är så nära perfekt det kan bli. Men självklart klappar mitt hjärta lite extra hårt när jag är här, i min stad. Med min familj.

Gårkvällen tillbringades hos mamma och Charlie. Sen sov vi där, jag och Aston. Eller sov och sov, brottades i en 90-säng är väl en mer korrekt beskrivning.

Efter att Aston vaknat förut åkte vi (jag, Aston, mamma och lillebror) till Hard Rock och mötte upp pappa och hans Marianne. Där åt vi middag och kollade på Luleå-Frölunda (tyvärr förlust) och Aston sprang väl runt på ungefär hela stället.

20130317-212338.jpg

Jag är så glad att jag får sån hjälp av min familj när jag är hemma, utan dem hade jag varit ett vrak nu. En helg som ”ensamstående”, ja. En helg. Cred till varenda en där ute som har hand om ett eller flera småbarn på egen hand. Ni är fantastiska.

I morgon fortsätter jag mina späckade dagar med lunchdejt med min bästa Camilla och stros på stan med lillebror, fika med Annika och lek med svägerskan Ollie och brorsdottern Vendela innan det bär av hemåt Skillingaryd igen.

Helgen har verkligen gått fort. I morgon får jag träffa mitt livs kärlek igen. Det känns bra.

God natt på er!

20130317-212947.jpg
Aston med morbror/gudfar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s