the gym

I dag var jag på gymmet för första gången på tre veckor. Det har helt enkelt inte hunnits med. Som tur är har jag ju tränat handboll och kört plankan och annat hemma, så jag håller mig i form ändå, men gymmet är något speciellt. Jag tycker verkligen om att gymma.

J

20130321-203605.jpg

Jag är dock inget fan av löpträning, vilket får mig att starkt ifrågasätta hur min form kommer vara när jag ska springa Göteborgsvarvet i maj… I dag ville jag testa att springa 2 km på tid, så då gjorde jag det. Dumt nog så tog det 35 sekunder för löpbandet att komma upp i någorlunda fart, men tiden blev helt okej ändå, speciellt med tanke på bristen på löpträning de sista fem-sex månaderna.

20130321-203900.jpg
Jag är inte så duktig på att ta kort på mig själv på gymmet, men här sitter jag och vilar mellan två tricepscurl-set.

Det blev ett pass med fokus på armar och axlar, ja, ni kan ju se nedan. Ett ganska lagom pass, det känns i armarna nu.

20130321-204212.jpg

Hepp, nu ska jag natta Aston och kolla klart på Luleå-Frölunda. Kom igen nu, indianerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s