sammanbrott nära

20130322-100941.jpg
Mys innan pappa åkte till jobbet i morse.

Parodin fortsätter. 05:53 vaknade Aston i morse och jag snittar under sex timmars sömn per natt numera och då med minst ett avbrott. Det är inte kul. Ibland får jag till någon timme på dagen med, när Aston sover, men det är ändå inte samma grej – jag behöver sammanhängande sömn. Jag är liksom arg på morgnarna när jag blir väckt. Jag är så trött att jag blir arg och vill slå sönder saker. Och Aston är fortfarande trött och går runt och gnäller och skriker och, ja, det gör mig väl inte gladare direkt.

Nu sover han och jag vill göra detsamma. Men jag har massa jobb att göra inför shopping-lördagen vi ska ha här i Skillingaryd i morgon. (Kom gärna förbi om ni bor i trakterna, mer info nedan). Men jag för nog skjuta på jobbet till att Vikto kommer hem från sitt jobb, för när jag är så här trött gör jag ingen glad.

20130322-101602.jpg
by airaM kommer ha 10-50% rabatterade priser, så passa på och handla!

20130322-101722.jpg
Att Vikto helt spontant satte sig och masserade mina fötter en stund innan han gick till jobbet gjorde mig åtminstone på lite bättre humör. Min kärlek.

Hoppas att ni har en riktigt bra fredag! Vad har ni för helgplaner?

2 tankar om “sammanbrott nära

  1. Även om det inte hjälper just nu (jag vet det själv har hört det många gånger) men det blir bättre. Sen.
    Jag hade det sjukt tufft med barn ett o två (tvåan värst, nu sover han i stället väldigt mycket). Massa styrke kramar och energi till dig.För det är tungt i bland de första mamma åren. Kanske han kan få åka på mys helg till mormor, farmor eller så?
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s