det är för oss solen går upp

20130324-211455.jpg
Finaste sötungen i världen.

Javisst, jag har ju en blogg… Hej!

Jag kan inte direkt påstå att jag varit jätteupptagen med massa annat i dag, men jag har helt enkelt försökt få ut så mycket tid som möjligt tillsammans med mina två killar i dag. Det märks att Aston tycker om när både jag och Vikto är hemma, det blir nästan inget gnäll alls. Mest skratt och stoj och det är så himla härligt.

Dagen kunde ju inte få en bättre start heller – sovmorgon för första gången på nästan två veckor innebar att jag sov till 10:00 och med tanke på att jag la mig strax efter 23, så blev det nästan elva timmars sömn! Helt underbart! Tyvärr är jag jätteförkyld, så jag känner mig dassig ändå, men det hade ju kunnat vara mycket vä

20130324-212218.jpg

Våfflor har vi minsann gjort i dag! Haha, vi försökte först göra nyttiga, med kokosmjöl istället för vetemjöl, men man kan säga att det gick lite åt helvete. Då försökte jag göra nyttiga muffins av våfflorna som gick åt helvete, men det gick ännu mer åt helvete! Haha, duktig idiot… Men de gamla hederliga frasvåfflorna blev hur goda som helst. Inte lika nyttiga, men nu kände jag för våfflor så då blev det så.

20130324-212621.jpg
Aston förut, två minuter efter att jag klätt på honom pyjamasen…

Nu har Asse just somnat och vi slappar framför Partaj innan läggdags.

Hoppas att ni haft en fett bra helg! Peace out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s