shine on me and i’ll shine back

20130326-163249.jpg

Våren är här! Nåja, det ligger fortfarande massa snö här, men det är åtminstone torrt på vägarna, haha. Jag är glad för det lilla.

Här har det varit fullt ös hela dagen. Lille-bilen startade inte i morse, så Vikto fick ta stora bilen till jobbet. Därför fick jag promenera ner till Småfolket med Aston, just like old times, och det var riktigt härligt. Dock somnade Aston i vagnen efter fem minuter (promenaden tar en kvart).

20130326-163613.jpg

Och när vi kom fram ville han inte riktigt vakna, haha. Han satt så här en stund innan han vaknade med en väldigt förvånad uppsyn. Sen röjde han runt precis som vanligt. Älskar Småfolket!

Sen sov Aston i vagnen ett par timmar och då passade jag på att lägga ut lite grejer på Tradera (ska fixa länk sen, eller så kan ni söka på mariabros) och sen, tamejtusan, så deklarerade jag! Ja, det är ju inte så svårt, tänker ni, och nej, det är det ju inte för en vanlig Svensson, men som egenföretagare är det aningen krångligare. Till slut gick det dock vägen och jag är så glad att jag redan är klar med detta trots mer än en månad kvar till sista deklarationsdag. Wihoo!

20130326-164146.jpg
Rosa byxor i vårens ära i dag PLUS sneakers-premiär!

Hepp, nu ska jag byta om för om en halvtimme ska jag åka till gymmet och jag ska faktiskt ha med mig en kompis som jag ska instruera lite, det ska bli jättekul!

Hej svej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s