shopping mania

20130327-220811.jpg

I dag tog jag och Aste på oss våra vårigaste kläder, packade in oss i bilen och hämtade pappa Vikto när han slutade jobba, sen styrda vi kosan mot Jönköping. Shopping och lite andra ärenden stod på schemat.

20130327-220930.jpg
Jag hade Converse-premiär för året.

20130327-221051.jpg

Först blev det Jysk och Biltema, där vi köpte lite sånt där nödvändigt och mindre roligt, men även lite fint till hemmet. Turkosa grejer, så klart. Herregud, jag borde typ döpa om mig till Turkos-Slynan eller nåt.

Sen åkte vi upp till A6 där Vikto skulle på synundersökning på Specsavers och då passade jag och Aston på och shoppa. Så klart.

Efter shopping-yran var det dags för mig att gå på återbesök på ortopedmottagningen på Ryhov och sen var det raka vägen hem. På vägen missade jag avfarten till Statoil och vi var ungefär en halvliter bensin från att få bensinstopp på motorvägen. Den skräcken…

Nedan ser ni lite av kvällens shopping;

20130327-221512.jpg
Fina vårskor till Aston. Skorna till höger var visst avsedda till tjejer, men de passade konstigt nog på Astons fötter också. Jättemärkligt!

20130327-221749.jpg
Snygg hoodie från Lindex.

20130327-222702.jpg
Älskar Kaxs randiga! Aston har haft både leggings och bodies innan, denna gång blev det en tröja. Eventuellt kommer den användas som pyjamaströja då pyjamassortimentet på KappAhl var ett jävla skämt. Star Wars, monster och bilar till pojkar och Hello Kitty, hjärtan och hästar (nattlinnen mest!) till flickor. INGET neutralt. Hjärnblödning.

20130327-222948.jpg
Uuuunderbar body från KappAhl!

20130327-223035.jpg
Kanonfina leggings som Vikto valde, också KappAhl.

20130327-223142.jpg
Sen blev jag väl den lyckligaste mamman i världen när jag såg att Newbie numera gör kläder upp till stl 98! Visste ni det? Herre, jag fick ju typ gå i terapi när Aston var för stor för Newbie. Nu kan han ha det igen, awesome!

20130327-223319.jpg
En vårjacka fick det bli också. Han växer ju.

Till mig själv blev det hela tre par trosor. Festligt!

God natt.

2 tankar om “shopping mania

  1. Älskar Astons skjorta! Funderat många ggr på att köpa den till Gabriel också, för Niklas har en liknande till sig 😉 Men istället blev det en hel drös med andra grejer. Om du ska kalla dig Turkos-Slynan så kan jag kalla mig H&M-Junkien. Jag ska fan jobba där nån gång, jag tror det ska bli mitt mål i livet ;P

  2. Älskar Newbie och blev också jätteglad när jag såg att det fanns större strl nu. Båda tröjorna du köpt var jättefina, måste spana in dem 🙂 Kan tipsa om Pompdelux (klädpartyn el handla på nätet), lite liknande stil som Newbie. Hade jag haft en dotter hade jag blivit ruinerad men det fanns även en del fina pojkkläder. (Bl.a en jättesöt tvådelad pyjamas, kortärmad tröja och byxor med ”gylf”, som på kalsonger hihi :)).
    Var köpte ni jackan? Superfin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s