en riktig kämpe

20130402-001352.jpg

Det är verkligen hemskt att stå bredvid och inte kunna ta bort Astons magsjuka. Att bara kunna klappa och säga ”så ja” och ge honom sked efter sked med vätskeersättning och vara glad över de få stunder då han faktiskt är som vanligt.

Han kräktes vid 10:30 och sen ingenting på hela dagen. Nu vid 23:30 var hela sängen nerspydd. Vet inte varför det kommer på natten och inte på dagen, men det var ju bara att byta sängkläder, duscha sjuklingen och på med nytt och fräscht. Nu vågar jag knappt somna, vill bara kolla till honom hela tiden.

Älskade barn.

2 tankar om “en riktig kämpe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s