missing out

God fredag på er!

Just nu känns livet rätt jobbigt, trots fredag. Aston vill fortfarande inte äta och förutom att det förstås är väldigt oroande, så missar jag en rolig grej i morgon. Mitt gamla ”gäng” som jag spelade handboll med i flera år och även umgicks med dygnet runt utanför handbollen ska ses och ha en riktig helkväll och jag hade tänkt åka till Göteborg och vara med, men det är ju bara att glömma nu, så klart.

Det är jobbigt att känna hur de vänner jag en gång var så nära blir mindre och mindre nära för varje dag som går och för varje sån här tillställning jag missar. Jag har valt att bo här själv, så jag har bara mig själv att skylla. Det är verkligen svårt att skaffa nya vänner som vuxen, alla har redan sitt.

Äsch. Slut-deppat! Nu tar vi fredag! En fredag som startades utan kräk och diarré kan ju bara bli succé!

20130405-075800.jpg
Frillan…

5 tankar om “missing out

 1. Hoppas lillgrabben mår lite bättre, det är det värsta, när ens barn blir så dåliga och man som förälder bara står hjälplöst brevid och kan inte göra ett smack.

  Det där med vänner i vuxen ålder..ja, jag har själv inga privata vänner alls, arbetskamrater har jag gott om men som du precis säger så har det flesta redan sitt och hur gör man när man skaffar vänner? Att sträcka ut handen för en trevare om en önskan om en fika eller att träffas privat och när ingenting händer så drar man sig undan till slut och funderar över vad som är fel på en själv.
  Nåja, livet går inte under för det, men ibland saknar jag det där man hade som tonåring, en bästis att ringa och berätta allt för, att bara vara och snacka.
  Hoppas ni mår ok nu.
  Kram.

 2. Visst är det svårt att träffa nya vänner som vuxen men oftare lättare att hitta tillbaka till gamla Goa vänner!

  Hoppas att han kryar på sig snabbt nu så ni får fullt ös som vanligt igen.

 3. Maria, från en annan, äldre, Maria i Småland som har varit i liknande situation som du: Du KOMMER träffa vänner även i vuxen ålder! Rätt vad det är träffar man nån som det bara stämmer med. En del vänner behåller man från tonåren eller ännu längre tillbaka, en del vänner försvinner, nya kommer till. Livet förändras och vi utvecklas. Och ibland gör det ont.
  Hoppas att fina Aston blir bra snart. Man är totalt hudlös när ens älskade små är sjuka. Kram på er.

 4. Hoppas hoppas ni mår bättre!!! Finns Inge värre än att se sin lilla kråka sjuk! 😦 massa styrke och friskhetskramar till aston!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s