handboll, träning och 2,1 mil

Handboll? Nästa säsong?

Jag vill spela handboll nästa säsong och jag kommer troligtvis göra det. Vi hade möte med damansvarige i klubben i dag och det är fortfarande en del oklarheter, men jag har till 95% säkerhet bestämt mig för att köra. Min kropp hatar mig för det, men mitt hjärta har aldrig älskat mig mer. Handboll är fortfarande en alldeles för stor del av mitt liv för att jag ska släppa den.

Så det lär väl bli försäsong ganska snart. Antar jag. Men tills vidare ska jag träna på egen hand. Med påskutflykter och följande sjukdom för Aston och sen för mig så blev det ett ofrivilligt uppehåll. Igen! Men i morgon ska jag ta mig till gymmet igen. Och även ut för en springtur. För om en månad och nio dagar är det dags för Göteborgsvarvet. Haha! Herregud. Jaja. Tur jag är i hyfsad form i alla fall.

20130409-213906.jpg

20130409-213923.jpg
Det är spegeln som är skitig, inte kläderna, hehe.

De här två löpartröjorna från Soc köpte jag i går, på Stadium. Två för 299:-. Billigt, tycker jag! Soc är bra.

Tjofadderittanlambo!

En tanke på “handboll, träning och 2,1 mil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s