skämt jag är

God morgon på er! Dagarna passerar i en rasande fart. Torsdag redan! (Ifall ni inte visste…)

Jag vaknade upp med typ skitont i nacken och insåg snabbt att det var träningsvärk. Jag och Mia var på gymmet i går och körde armar/bröst/rygg och armarna har ”klarat sig”, men övre delen av ryggen är helt mörbultad, haha.

Jag joggade även en kvart i går innan gymmet och det var lite av ett skämt. Visserligen fortfarande lite halsont märkte jag efter en kort stund, men benen? Så sjukt tunga. Där och då kändes Göteborgsvarvet väldigt långt borta. Nu ber jag till gudarna att sjukdomarna inte kommer tillbaka, för jag behöver kontinuerlig träning ända fram tills det är dags nu.

20130411-072408.jpg

Aston och Talking Ginger hälsar också god morgon! Talking Ginger kan jag verkligen rekommendera för er med lite yngre barn. Väldigt rolig sysselsättning.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s