sjötomt

20130412-151925.jpg

Alltså, så här ser det ut på vår baksida nu. Deprimerande… En från början blöt tomt, där jobbet sen inte utförts korrekt. Nu är det för lite dränering och för mycket matjord och dessutom lutar allting MOT huset, så när snön smälter eller när det regnar (eller båda på samma gång!) så rinner allt vatten mot huset. Katastrof.

Vi måste ta tag i det här, för så här kan vi inte ha det. Pengarna tillbaka?

2 tankar om “sjötomt

  1. Pratade med min make som jobbat som anläggare och nu är mättekniker och han säger att man får skrapa bort all matjord igen och göra om fallet på dräneringen. Bör nog göras snarast.Tycker absolut att det är pengarna tillbaka som gäller och så himla tråkigt att behöva ta tag i det!

    Lycka till! KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s