ljuvliga söndagsmorgon

20130414-073012.jpg

I går var det Viktos tur att gå upp med Aston på morgonen. Aston sover då till 07.30 och vi har kvällen innan varit uppe till strax efter tolv. Vid 08.45 fick jag gå upp eftersom vi skulle iväg, så jag sov inte så mycket längre.

I dag var det min tur att gå upp med Aston. När vaknar han då? 05.55? JAHA, VAD TREVLIGT! Och detta efter att ha somnat vid strax innan 01 ”tack vare” en Vikto som varit på galej med fotbollslaget och som definitivt tyckte att jag skulle vara vaken och gjorde allt i sin makt för att så skulle bli fallet.

Fem timmars sömn senare var det dags för uppstigning. Nej, livet är inte rättvist, men ge mig ett fakkin break!

Ja. Jag är sur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s