att plåga sig

20130416-074748.jpg

God morgon på er!

I går var en bra tråningskväll. Först sprang jag en sväng (4,3 km på 24:12, godkänt) och sen gymmade jag med Mia. Armar, bröst, axlar och lite rygg blev det i går. Mia kämpar på som fan, det är så kul att se.

Själv får jag kämpa riktigt hårt med löpningen för att ro Göteborgsvarvet i hamn. Det är inte konditionen som är problemet, utan smärtan i knän och höfter. Jag är verkligen inte gjord för löpning. Efter tre km är jag körd, varje gång. Det slår aldrig fel. Så Varvet för mig kommer enbart handla om att orka plåga mig tillräckligt länge. Och det ska jag bara klara.

I dag blir det dock svårt att få till någon träning. Det får bli lite med kettlebellen här hemma i så fall. Vikto kommer hem först 17.30 i dag och kl 18 ska jag på homeparty hos svägerskan innan Vikto ska iväg på träning 19.30. Fullt upp! Precis som det ska vara.

Jag önskar er en härlig tisdag!

En tanke på “att plåga sig

  1. Härligt jobbat! Var ute på min premiärrunda i lördags! Blev bara 4 km, men ack så gött! Nu är jag laddad ut till tänderna!
    Hejja!!!
    Kraaam K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s